projepazari@bozok.edu.tr 0(354) 242 10 17

Katılım Koşulları

BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

1- Proje Başvuru Formatı şablona uygun şekilde yapılacaktır.

2- Proje 12 pt Rockwell fontu kullanılarak tek satır aralığı ile yazılmalı, sayfa boyutu standart A4 olmalıdır.

3- Hazırlanan proje önerileri gönderilirken birden fazla dosya varsa bunlar .pdf, .rar veya .zip olarak tek bir dosyada birleştirip bir defada gönderilmelidir. Proje önerisi bir dosyadan oluşuyorsa bu dosya .pdf olarak gönderilebilir. Gönderilen dosyanın adı mutlaka proje yürütücüsünün adı ve soyadından oluşmalıdır. (Örnek: Gökalp-Çınarer.rar)

4- Akademisyenler, AR-GE ve tasarım merkezleri, yatırımcı/girişimciler, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler, fikri olan tüm araştırmacılar birinci, ikinci, üçüncü kategorilerden, önlisans, lisans, lisansüstü öğrenciler dördüncü kategoriden (tüm alanalar) katılım sağlayabilir. Katılımcılara etkinlik sonunda katılım belgesi ve özet kitapçığı verilecektir.

5- Proje Pazarına başvuru yapacak tüm proje önerileri Türkçe olarak yapılacaktır.

6- Bir kişi, takım veya kurumun proje önerilerinde başvuru sınırı yoktur.

8- Katılımcılar, etkinliğe başvurarak projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılırlar.

9- Yozgat Bozok Üniversitesi Proje Pazarı etkinliğinde yer alana, sergilenen tüm proje önerilerini yayımlamak, arşivlemek ve yurt içi ve yurt dışında sergilemek haklarına süresiz sahip olacaktır. Projelerin patent, uygulama ve geliştirme hakları proje sahibinde olacaktır.

10- Proje pazarı etkinliğinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ve mansiyon ödülleri verilecektir.

Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 YOZGAT

projepazari@bozok.edu.tr